Nytt äventyr, nytt ställe, nya fynd

p3291095p3291096Tack vare sällskapet lyckades jag cyklandes ta mej till Förorten Långt Borta där vi upptäckte ett nytt spännande ställe omringat av stängsel med taggtråd. Tro dock inte att detta avskrämmer den nyfikna friganen, det är mer som en inbjudan från containrarna: här finns skatter gömda! Hade vi inte hittat ett hål i stängslet hade jag minsann inte dragit mej för att klättra över, trots taggtråden. Frigan för fan.

Nattens friganeskapader bjöd på makalösa mängder av bananer, säkerligen nog för att mätta ett helt dagis. Flera sopsäckar med schyssta bananer fann vi, varför de blev dumpade..? För att skalen var lite bruna, innehållet var dock utmärkt för omedelbar konsumtion. Fruktansvärt synd att alla dessa banansäckar skall fraktas bort och inte kunna avnjutas av någon. De har ju trots allt kommit ända bort från Costa Rica, och så slutar det med att de bli sopor i Sverige!

Efter en hel natts cyklande till Förorten Långt Borta var det äntligen dags att krypa till sängs sisådär runt sju-snåret på morgonen, och fortfarande nu på kvällen känns kroppen slö, men lite slit får man allt tåla om belöningen ska vara att få koppla av på divanen (läs: soffan) ätandes vindruvor likt en kunglighet. Mätt och belåten med fullproppat kylskåp, kan det bli bättre?

// Dumpster Grrl, med hopp om varmare nätter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: