”Bollar” containern är full av ”bollar”

Dagens gästbloggare:

Här ser ni helgens bravader. Vi hade även besök av ”utbölingar” ;). Eller trogna läsare skulle man nog kunna säga (Sandra som driver bloggen Skrot & Skräp i mitt Hjärta samt en polare till ‘na).
Efter att vi träffats upp vid en station som tillhörde tunnelbanans röda-blå-gröna-linje så var vi igång på allvar.

Som ni ser här under så var Dumpstergrrl själv inne i en container redan från start. Vilken start sen, vi möttes av ett berg av bakelser, kakor, choklad och allt som man inte bör äta efter kl 21.
Klockan var faktiskt efter 21 men vissa i sällskapet provsmakade rätt så friskt (daimbollar verkade vara en favorit), jag var inte en av dem.

Efter allt godis och ståhej kring allt detta så var det nog tur att vi hade en annan plats som vi planerat in. Nämligen ett ställe med en mera human inställning till kosthållningen i vardagen.
Nämligen en närbutik!:) Där fann vi bla ägg, bröd, paprikor, isbergssallad, mozarella, gurka, jordgubbar, päron samt mer därtill.

Här ser vi då resultatet av allt som vi fick ta del av. Den andra halvan av gruppen tog ju den andra hälften :). Mycket godis men lite som jag kan äta tex ägg och sallad:)
Frysarna är sedan länge ett mödosamt uppdrag att försöka tråckla in mer saker i. Äta mera helt enkelt, det borde vara lösningen på alla våra problem med frysen!

Nu ska jag ”Han-Med-Lapparna” avrunda detta med att ge ett betyg av helgen. Betyget blir ett bra betyg mer än så säger ja inte.
Over and out!

// Han-Med-Lapparna

Annonser

One response to this post.

  1. Posted by Mathias on 2012/06/01 at 18:35

    Ända gången jag plocka grejer från containrar var när jag var yngre, men då mest ikke matsaker, som en trädgårdstimmer (som jag har än!) En tv och dvs andra saker. Svårt nu när containrarna har byts ut av återvinningsstationer…. *suck*… skulle kunna fynda en platt-tv tex,, folk slänger ju vadsomhelt. Nej ush vad det slösas. Affärerna skulle kunna ge bort mat-varorna istället för att slänga det. Många varor håller längre än ”bäst-före” datumet dessutom.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: