Containermat

Nattens container bjöd inte på särskilt exotiska eller för den delen speciella varor, men vi är lika glada för att få påfyllning på de lite mer elementära varorna i kylen samt skafferiet. Gårdagens gemensamma potatismosproduktion gjorde slut på all potatis vi hade i skafferiet, men nu har vi ju desto mer och dessutom ekologisk potatis. Det verkar ju ganska schysst. Och den ekologiska persiljan var ju jättefin. Har ni nåt förslag på vad man kan göra med den, så säg!

Over and out!

//DG

Annonser

4 responses to this post.

  1. Posted by Lovisa on 2012/03/12 at 6:55

    Persilja är ju ganska mild. Jag brukar använda den för att fräscha upp lite, t.ex. en soppa som ser lite tråkig ut kan man ha ner lite hackad persilja i. Annars persiljemos, alltså potatismos med massa persilja i, gott till lax. 🙂

    Svara

  2. Hej,
    Jag hjälper till i ett projekt som heter Klimatvardag där familjer ska leva mer klimatneutralt. Under året kommer det finnas aktiviteter och föreläsningar för deltagarna och jag skulle gärna vilja få en av dessa ägnade åt dumpsterdiving. Vet du någon som befinner sig i Skåneregionen och som kan hålla ett föredrag mm? Kontakta mig på lisamadelen@hotmail.com

    Svara

  3. Gör chimichurri – den godaste hotta persiljevitlökssåsen från argentina o ha till stekt potatis – googla chimmichuri!

    Svara

  4. Posted by Paula on 2012/03/13 at 19:40

    hacka å frys in…sen är det bara att ta det du behöver för att garnera maten med…passar till det mesta

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: