Stenhård bevakning av grovsoprummet

Jag håller grovsoprummet under stenhård bevakning. Idag var jag där inte bara en gång, utan TVÅ. Första gången var en sporadisk tur i samband med min tvätt-tid. Då fann jag inte särskilt mycket, men en fungerande glödlampa satt i en ful trasig lampa (okej, rent tekniskt så fungerade den men skärmkåpan var trasig), och glödlampan var av samma sort som till en av mina spottar. Den har varit utan glödlampa i några månader sen den förra dog, och sen har jag inte skaffat någon ny, för jag avskyr att köpa såna grejer. Men, nu hittade jag en glödlampa till den i alla fall och det var jävligt bra!

Sen den andra färden till grovsoprummet så skulle jag lämna lite trasiga grejer, och då mitt på golvet låg två kuddar samt en jättefin låda! Det är absolut ingenting fel på dem. Nu kan man säga att jag har uppgraderat en sak. Har haft alla mina manualer i en skokartong sen jag köpte mina första Converse för typ tio år sen. Nu ska skokartongerna recyclas  och den fina lådan upp på hyllan istället. Och kuddarna fick också ett nytt hem i soffan uppe i allrummet.

Annonser

One response to this post.

  1. Posted by Dumpstermorsan & Spanaren on 2012/03/27 at 4:16

    Jag har samlat glödlampor i många år, ca 9/10 som sitter kvar i amaturen fungerar fortfarande en tid. Avskyr oxå att köpa såna.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: