Efter regnet

Det var ett par dagar sen jag var på lotten…

Det har regnat sjukt mycket och apropå sjuk så har jag faktiskt legat hemma hela helgen. Det har legat latent hela veckan men nu har det till sist brytit ut och nu har jag verkligen tappat rösten. Nu är det andra gången på ett halvår som jag inte kan använda rösten. Det är frustrerande för ingen annan här kan teckenspråk, så då får man peka på grejer och ta till mobilen. Jag önskar verkligen att nån kunde komma hit och teckna med mej!

Nu har det varit uppehåll i några timmar, så då tog jag chansen och åkte ut till lotten. Det har kommit upp en hel del småogräs, massvis med tistlar. Rabarbern växer som vanligt väldigt fort, och potatislandet har blivit grönt. Tyvärr går det inte alls bra för varken tomaterna eller gurkorna. Plantorna har blivit ledsna av allt regn och rusk. Vi har rensat lite ogräs även i pallkragarna och där har det hänt lite saker också. Morötterna, palsternackorna, rödbetorna, rädisorna och dillen har grott. Tyvärr har vi haft besök av djur som har käkat på våra sockerärtsplantor som för övrigt blivit alldeles gula.

Annonser

One response to this post.

  1. Hej dumpstergrrl!
    Jag är frilansjournalist och samlar material till en bok om alternativa livsstilar. Bland annat söker jag någon som lever av dumpstring och är frigan. Är du intresserad kan du nå mig på mejladressen som jag fyllde i för att kommentera. / Sommarhälsning Mats

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: