Grön pesto på egenodlad basilika

Man måste ju göra nåt av det man odlar också. Jag bestämde mej för att göra grön pesto av basilikan som kommit upp och växt sej ganska stor. Dags att skörda, med andra ord.

Färsk basilika

60 gram pinjenötter

2 dl olivolja

130 gram parmesan

Gör såhär: klipp till en hög färsk basilika som på bilden och grovhacka den, riv osten och häll därefter ner alla ingredienser i en mixer. Mixa och sen är allt klart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: