På sätt och vis dumpstrat julgodis

Vad gör man när man har en massa marsipan och choklad?? Man gör eget julgodis förstås! Det är lätt, men kräver lite tålamod då det tar en himla tid för chokladen att smälta. Det krävs ingen vidare beskrivning, bilderna kan få tala för sej själva.

julgodis

(Efter kulorna blivit doppade i chokladen ställs tallriken in i kylen en stund. Sen, klart!)

Jag använde mej av chokladkaka med cashewnötter, men man kan givetvis använda blockchoklad också. Det gjorde mamma när jag var liten…. Det blir dock inte lika gott! 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: